Utilizator : 
Parola : 
 TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Utilizand site-ul AutoZit.RO, domeniile, subdomeniile, paginile sale, sau orice alt continut al acestora, va dati acceptul total, neconditionat si fara echivoc asupra termenilor si contiitiilor de utilizare impuse aici de AutoZit.RO. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati imediat utlizarea AutoZit.RO in orice fel si sub orice forma.

Limitarea Raspunderii

Materialele disponibile pe AutoZit.RO sunt considerate ca apartinand domeniului public, acestea regasindu-se in continutul multor site-uri de gen din toata lumea. Daca considerati ca unul sau mai multe materiale nu ar trebui sa apara pe site-ul AutoZit.RO, sau in sectiunea curenta, va rugam sa ne contactati imediat. Orice solicitare va fi solutionata in cel mai scurt timp posibil. Sunteti de acord ca raspunderea pentru continutul materialelor din site (jocuri, video, bancuri, sau orice alt continut prezent sau viitor) apartine in totalitate autorului de origine. Utilizarea site-ului AutoZit.RO si a continutului aferent se face pe propria raspundere. AutoZit.RO nu este responsabil pentru nici o pierdere de orice natura, directa sau indirecta adusa utilizatorului.

Link-uri / Publicitate

Site-ul AutoZit.RO poate contine link-uri (legaturi externe) catre alte pagini care nu se afla sub controlul AutoZit.RO si, ca urmare, AutoZit.RO nu este responsabil de continutul lor in nici un fel. Daca alegeti sa accesati un link din site, sunteti de acord in totalitate cu riscurile care ar putea rezida din aceasta actiune.

Inregistrarea in site / Contul Dvs.

In conformitate cu utilizarea site-ului si a materialelor prezente aici sinteti de acord sa furnizati date adevarate, precise si complete despre dvs. in campurile dedicate din pagina/paginile de inregistrare. Noi consideram ca acest site impreuna cu continutul aferent se adreseaza persoanelor care au minim 14 ani, implicit prin utilizarea lui certificati ca indepliniti aceasta conditie. Daca la inregistrare furnizati informatii considerate inadecvate, incomplete sau daca selectati un username considerat a fi nepotrivit/indecent sau care ar putea sa produca o ofensa de orice natura, AutoZit.RO isi rezerva dreptul de a refuza, suspenda sau sterge orice cont fara avertisment prealabil.

Prelucrarea informatiei private

Sunteti de acord in totalitate ca informatia privata cu modificarile de rigoare in conformitate cu Legea nr. 667/2001 ar putea fi folosita in scopuri asociate comercializarii, oferirea de produse si/sau servicii catre dvs., realizarea marketingului produselor si serviciilor recomandate de AutoZit.RO, realizarea studiilor de piata si de produs sau a sondajelor directe, contactarea dvs. prin telefon, posta, email, fax, mesaje text, etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale AutoZit.RO sau in legatura cu produse si servicii ale unor parteneri despre care consideram ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara situatiei in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care solicitati sa nu fiti contactat in legatura cu aceste oferte utilizand informatiile private).

Amendamente / Modificari

Acceptati ca AutoZit.RO poate modifica sub orice forma si in orice moment acesti termeni sau sa dispuna impunerea unor noi conditii fara avertizari prealabile. Orice accesare a site-ului dupa aceste modificari se considera acceptul dvs. in totalitate a noilor termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni de utilizare va trebui sa cereti administratorului stergerea contului dvs. din baza de date. Orice cerere/modificare de acest gen va fi solutionata cat mai repede posibil (de obicei intre 24 si 48 ore de la transmiterea catre, si acceptul AutoZit.RO).

Va multumim !